NÄYTTEILLEASETTAJAT

© VILLE MALJA

© VILLE MALJA

VALO/ON 2019 näytteilleasettajat esittäytyvät:

auralight_white.png

AURA LIGHT

Aura Light tarjoaa järkeviä valaistusratkaisuja ammattilaisille; kestävyys, taloudellisuus, pitkäikäisyys, korkea laatu ja ympäristö-ystävällisyys ovat avainasemassa. Ratkaisuidemme avulla asiakkaamme voivat paitsi pienentää kustannuksia ja energiankulutusta myös säästää luontoa.

www.auralight.fi

C2_white.png

C2 SMARTLIGHT

C2 SmartLight Oy on älykkäisiin ulkovalaistuksen ohjausratkaisuihin erikoistunut suomalainen teknologiayritys. Tänä päivänä yli puolet suomalaista asuu alueella, jonka valaistusta ohjataan C2 SmartLight -ratkaisuilla.

www.c2smartlight.com

cariitti_white.png

CARIITTI

Muinaisen Kreikan mytologiassa tunnettiin kolme viehätysvoiman ja kauneuden jumalatarta – Aglaia (kirkkaus), Eufrosyne (ilo) ja Thaleia (kukoistus) – joiden tehtävänä oli antaa ihmisille iloa ja viehätysvoimaa. Sulottaret tunnettiin myös Khariitteina. Kun moni muu valaisinvalmistaja pyrkii lisäämään valoa kansalle, Cariitti asettaa tavoitteensa korkeammalle. Cariitti haluaa tehdä valoa kauniisti, tyylikkäästi ja viehättävästi. Cariitti tuo ihmisten elämään kirkkautta, iloa ja kukoistusta, aivan kuten antiikin Kreikan sulottaret.

www.cariitti.fi

decolight_white.png

DECOLIGHT

DECOlight Oy on valaisimien ja valaistusjärjestelmien palveluyritys, joka osaa ajatella asiakkaan näkökulmasta. Maahantuomme eurooppalaisten valmistajien laadukkaita valaisimia, joiden avulla valaistuksesta saadaan tuottavuutta ja viihtyvyyttä lisäävä tekijä.

www.decolight.fi

 
© VILLE MALJA

© VILLE MALJA

djs_white.png

DJS AUTOMATION

DJS Automation Oy on 2001 perustettu ensiluokkaisiin ulko- ja sisävalaistus tuotteisiin erikoistunut maahantuontiyritys. Iso osa yrityksemme toimintaa on myös valaistuksenohjaus ja taloautomaatioprojektien toteutukset. Kaikessa toiminnassamme pyrimme asiakastyytyväisyyteen ilman kompromisseja.

www.djsautomation.fi

easyled_white.png

EASY LED

Easy LED Oy on kotimainen ledivalaisinten suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yhtiö, jonka tuotteita näkee katuvalaistuksessa, teolli-suudessa, myymälätiloissa ja urheiluareenoilla. Energiatehokkaat ja ekologiset Easy LED -valaisimet valmistetaan Salossa ja niillä on sekä avainlipputunnus että Design from Finland -merkintä.

www.easyled.fi

ensto_white.png

ENSTO LIGHTING

Ensto Lighting on johtava suomalainen energia-tehokkaiden valaistus-ratkaisujen valmistaja. Olemme luotettavin kumppani alallamme. Toimimme lähellä asiakkaitamme ja ymmärrämme liiketoiminnan tarpeet sekä mahdollistamme kasvun. Olemme ketteriä ja nopeita, ja toimitusvarmuutemme on maailmanluokkaa.

www.ensto.com

esylux_white.png

ESYLUX

ESYLUX kehittää, tuottaa ja myy automaatio- ja valoratkaisuja, jotka parantavat elämänlaatua ja energiatehokkuutta toimistorakennuksissa, opetustiloissa ja sairaanhoitolaitoksissa. Keskiössä ovat yksilölliset toiveet ja tarpeet. Nojaamme kehitystyössä vankkaan elektroniikan ja automaation osaamiseemme, ja yhtenä tavoitteenamme on luoda energiatehokkaita ja biologisesti vaikuttavia LED-valaistusratkaisuja. Järjestelmämme mahdollistavat niin yksittäisten huoneiden automatisoinnin kuin kokonaisen rakennuksen tilojen verkottamisen ja integroimisen. Koska erilaiset tilat asettavat monimutkaisia haasteita, meille on tärkeää tuotteidemme helppokäyttöisyys.

www.esylux.com

 
fagerhult_white.png

FAGERHULT

Fagrhult Oy on osa Fagerhult-konsernia, joka kuuluu Euroopan johtaviin valaistusalan ryhmittymiin. Fagerhult kehittää, valmistaa ja markkinoi valaisimia ja valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, kuten toimistoihin, kouluihin, teollisuudelle, sairaaloille sekä julkisiin ulkotiloihin. Painotamme tuotekehityksessä tuotteiden muotoilua, toimivuutta, monipuolisuutta sekä energiaa säästäviä ratkaisuja. 

www.fagerhult.fi

glamox_white.png

GLAMOX

Norjalainen Glamox on yksi Suomen johtavia valaisintoimittajia julkitilavalaistuksessa tarjoten laadukkaat ja energiatehokkaat valaistusratkaisut kouluihin, toimistotiloihin, terveydenhuoltoon sekä myymälä- ja teollisuusrakennuksiin.

www.glamox.com

greenled_white.png

GREENLED

Greenled Oy on suomalainen kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkiselle sektorille. Autamme asiakkaitamme tehostamaan heidän liiketoimintaansa tarjoamalla kestävän kehityksen valaistusratkaisuja. Tarjontamme ulottuu yksittäisistä tuotteista koko valaistusprojektin hallintaan ja toteutukseen.

www.greenled.fi

helvar_white.png

HELVAR

Helvar on kansainvälinen valaistusteknologian yritys – palvellen asiakkaita yli 40 maassa. Helvar tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja valaistukseen ja valonohjaukseen keskittyen älykkääseen ihmiskeskeiseen valaistukseen ja energiatehokkuuteen.

www.helvar.fi

 
© VILLE MALJA

© VILLE MALJA

hidealite_white.png

HIDE-A LITE

Hide-a-lite LED-valaisimissa yhdistyvät uusin tekniikka, muotoilu sekä toiminnallisuus. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu sopimaan pohjoismaiseen tyyliin sekä laatu- ja ilmastovaatimuksiin ja ne soveltuvat niin yksityisiin kuin julkisiin tiloihin. Brändin takana ruotsalaisyritys, joka on kodin valaistuksen markkinajohtaja Ruotsissa.

www.hidealite.fi

iguzzini_white.png

IGUZZINI FINLAND & BALTIC

Vuonna 1959 perustettu iGuzzini on Italian suurin arkkitehtuurivalaisinten valmistaja ja yksi johtavista valaisinvalmistajista Euroopassa. Sen korkealuokkainen mallisto kattaa kaikki tärkeimmät sisä- ja ulkovalaisimien tuoteryhmät ja monet tuotteista ovat voittaneet kansainvälisiä muotoilu-, innovaatio- ja ympäristöpalkintoja.

www.iguzzini.com

innolux_white.png

INNOLUX

Innolux-tuotemerkin takana on vuonna 1993 perustettu Innojok Oy. Innolux on Suomen johtava kirkasvalo- ja design-valaisinvalmistaja sekä valaistuksen asiantuntija.  Asiantuntemuksella tuotantoon valitut laadukkaat, innovatiiviset ja ajattomat valaisimemme edustavat skandinaavista tyyliä, laatua ja toiminnallisuutta. Innoluxin kolme valaisinmallistoa ovat Innolux Design, Innolux Bright -kirkasvalolaitteet ja  ammattilaiskäyttöön suunnattu Innolux Pro. 

www.innolux.fi

ketonen_white.png

KETONEN

Ketonen Oy on 35-vuotias suomalainen valaisimien valmistaja ja maahantuoja. Omasta tuotannostamme löytyy valaisimia ulkotiloihin ja saunaan. Maahantuomamme, saksalaisen RZB:n valikoimasta löytyy laadukkaat, muotoilultaan viimeistellyt ja energiatehokkaat ratkaisut julkisiin tiloihin niin sisälle kuin ulos. 

www.ketonen.com

 
© VILLE MALJA

© VILLE MALJA

kt_white.png

KT INTERIOR

KT Interior Oy on luonut valoa ja tunnelmaa suomalaisiin yritys- ja liiketiloihin, kouluihin, päiväkoteihin sekä hotelleihin ja ravintoloihin yli 50 vuoden ajan. Valikoimaamme kuuluvat yleis- ja sisustusvalaistusratkaisut ES-System, Regent, Wila, Schmitz, Leds-C4 ja JLC-Tech -valmistajilta, joiden edistyksellisiin ja korkealaatuisiin tuotteisiin asiakkaamme voivat luottaa.

www.ktinterior.fi

ledvance_white.png

LEDVANCE

LEDVANCE on yksi maailman johtavista yleisvalaistuksen toimittajista ammattilaisille ja kuluttajille, yhtiöllä on oma toimisto yli 50 maassa ja liiketoimintaa yli 140 maassa. OSRAM GmbH:n yleisvalaistuksen liiketoiminnasta syntynyt LEDVANCE tarjoaa kattavan valikoiman LED-valaisimia laajalle käyttöalueelle, älykkäitä valaistustuotteita älykkäisiin koteihin ja rakennuksiin, yhden kattavimmista LED-lamppuvalikoimista alalla sekä perinteisiä valonlähteitä.

www.ledvance.com

louispoulsen_white.png

LOUIS POULSEN FINLAND

Louis Poulsen on vuonna 1874 perustettu Tanskalainen valaisinvalmistaja. Tuotteemme ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja kestävästä designista. Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Louise Campbell, Oki Sato ja lukuisat muut suunnittelijat ovat Louis Poulsenin filosofian ja muotoilun arkkitehteja.

www.louispoulsen.com

Nylund.png

NYLUND

Nylund Group Oy on suomalainen perheyritys. Valaistus on oleellinen osa meitä nyt ja tulevaisuudessa. Roolimme tässä rakentamisketjussa on tuoda maahan hyvien ja luotettavien valmistajien tuotteita rakennuttajien käyttöön. Samalla auttaen arkkitehtejä ja valaistussuunnittelijoita saavuttamaan haluamansa lopputuloksen luontevasti ja luotettavasti. Tiimimme koostuu yli 20 kokeneesta ammattilaisesta, joilta löytyy osaamista vaativiinkin kohteisiin.

www.nylund.fi

 
© VILLE MALJA

© VILLE MALJA

osram_white.png

OSRAM

OSRAM on maailman johtava valaistusalan teknologiayritys. OSRAM Lighting Solutions on valaistusprojektien yksikkö, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja älykkääseen tie- ja katuvalaistukseen, teollisuuteen, urheilu- ja aluevalaistukseen sekä toimistoihin. OSRAM Lighting Solutionsin tunnettuja tuotemerkkejä ovat Siteco ja OSRAM.

www.osram.fi/lightingsolutions

hedtek_white.png

HEDTEC

Hedtec on sähköteknisten tuotteiden maahantuoja, joka kuuluu 1918 perustettuun Hedengren konserniin. Teemme yhteistyötä kaikkien suunnittelijoiden ja myös loppukäyttäjien parissa. Meistä on tärkeää saavuttaa valoteknisesti parhain tulos unohtamatta energiatehokkuutta ja kestävää kehitystä.

www.hedtec.fi

performance_white.png

PERFORMANCE IN LIGHTING

Performance IN Lighting on kansainvälinen konserni, johon kuuluu neljä tuotantolaitosta ja viisi eri tuotemerkkiä. Konsernia ilmentää ammattitaito, tekninen asiantuntemus ja kokemus valaistuksen eri aloilta. Se tarjoaa arkkitehdeille ja suunnittelijoille lähes täydellisen valikoiman valaisimia ja teknisiä ratkaisuja valaistuksen parista. Tuotemerkit ovat jakautuneet 90 eri massa agenttien välityksellä ja 13 eri maassa omilla tytäryhtiöillä.

www.performanceinlighting.com

purso_white.png

PURSO

Purso SNEP-valaistusjärjestelmä on kokonaisedullinen, tyylikäs, energiatehokas ja modulaarinen ratkaisu nykyaikaiseen valaistukseen. Tulevaisuutta edustava valaistusratkaisu soveltuu kaikenkokoisiin tiloihin, kuten teollisuushalleihin, myymälöihin, toimistoihin, julkisiin tiloihin ja urheiluhalleihin.

www.purso.fi

 
© VILLE MALJA

© VILLE MALJA

saas_white.png

SAAS INSTRUMENTS

Saasilla meillä on ymmärrys valon kauneudesta ja tunteisiin vetoavuudesta, unohtamatta teknistä osaamista. Täällä pohjoisessa valo ei ole itsestäänselvyys, vaan arvokas lahja luonnolta, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti jokaisen hyvinvointiin. Kolmen vuosikymmenen ajan olemme auttaneet asiakkaitamme ymmärtämään syvemmin valon ja valaistuksen merkitystä. Tarjoamme valmiita asennussarjoja, elegantteja valaisimia sekä autamme luomaan yksilöllisiä ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeisiisi, jopa ylittävät ne.

www.saas.fi

signify_white.png

SIGNIFY

Signify (ent. Philips Lighting) on edelläkävijä älykkäässä ohjattavassa LED-valaistuksessa sekä ammattikohteissa että kodin valaistuksessa. Tuotebrändimme on edelleen Philips. Olemme luotettava toimija, jolla on pitkä kokemus ja innovaatiojohtajuus sisä- ja ulkovalaisimissa sekä valonlähteissä. Signify on maailmanlaajuinen valaistuksen markkinajohtaja.

www.signify.com/fi-fi

silux_white.png

SILUX

Silux Oy Ab on merkittävä ulkovalaisinlaitteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa. Tuotevalikoimamme on laaja ja tärkeimpiä tuotteita ovat AEC Illuminazionen LED-valaisimet. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös Europoles, Tecnopali, Varmförzinkningin ja Örstan pylväät, mastot ja tiekaiteet, Dan-Intran säästömuuntajat, Moser Systemelektrikin alaslaskettavat jako- ja pistorasiakeskukset, sekä Hagnerin valomittarit ja ohjauslaitteet.

www.silux.fi

sylvania_white.png

SYLVANIA

Sylvania on yksi maailman suurimmista valonlähde- ja valaisinvalmistajista. Ammattitaitoa valonlähteissä ja valaisimissa on kertynyt jo yhden vuosisadan ajan. Toimitamme valaistusratkaisuja julkiselle, kaupalliselle ja yksityiselle sektorille ympäri maailmaa keskittyen määrätietoisesti teknisiin innovaatioihin ja kehittäen jatkuvasti uusia energiatehokkaita ratkaisuja. Jokaisen uuden tuoteratkaisun tulee tarjota laadukkaampaa valoa pienemmällä energialla.

www.sylvania.fi

purso_white.png

TEHOMET

Tehomet Oy on Pohjoismaiden suurin metallisten ja puisten erikoisvalaisinpylväiden valmistaja. Yritys on perustettu 1979 ja toimii Kangasniemellä, Parikkalassa sekä Virossa Kiiussa. Tehometin markkina-alue kattaa Suomen lisäksi Baltian ja Skandinavian sekä välillisesti koko maailman. Tehomet on osa maailmanlaajuista Valmont Industries -konsernia.

www.tehomet.com

 
 
© VILLE MALJA

© VILLE MALJA

 

YHTEISTYÖSSÄ

 
 

JYVÄSKYLÄN SÄHKÖ VALO TELE JA AV

Jyväskylän Sähkö, Valo, Tele ja AV on alan merkittävin ammattilaistapahtuma sähkö- ja valoalalla. Tapahtuman järjestäjinä toimivat kaikki alan merkittävimmät järjestöt: Suomen Valoteknillinen Seura ry, Sähköinsinöörit SIL, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry, AVITA ry Audiovisuaalisen Ammattiviestinnän Toimialaliitto, Sähköteknisen Kaupan Liitto ry (STK), Sähkösuunnittelijat NSS ry ja Jyväskylän Messut Oy.

www.sahkomessut.fi


SISUSTUSARKKITEHDIT SIO RY

SIO on vuonna 1949 perustettu ammatillinen järjestö, joka jakaa tietoa sisustusarkkitehtien monipuolisesta ammattitaidosta. SIOn toiminnan tavoitteena on parantaa ympäristön hyvää laatua ja edistää kulttuurisia, eettisiä ja kestävän kehityksen arvoja. Sisustusarkkitehdit ovat suorittaneet taiteen maisterin loppututkinnon (MA) tai muotoilijan ammattikorkeakoulututkinnon. Ammattitaitoisen sisustusarkkitehdin tunnistat SIO-lyhenteestä ammattinimikkeen perässä. SIOssa on yli 770 jäsentä.

www.sio.fi

SUOMEN ARKKITEHTILIITTO SAFA

Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö sekä edunvalvoja, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta. Vuonna 1892 perustetun yhdistyksen jäsenenä on noin 3 000 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia eli vajaat 80 prosenttia kaikista Suomen arkkitehdeista.

www.safa.fi


SUOMEN VALOTEKNILLINEN SEURA

Suomen Valoteknillinen Seura seuraa valaistusalan kehitystä ja edistää valaistukseen liittyvän luotettavan tiedon leviämistä. Seura kehittää valaistusalan yleistä osaamista ja vaikuttaa valaistuskulttuuriin Suomessa. Seura toimii valo- ja valaistusalalla toimivien ihmisten sekä yritysten puolueettomana ammatillisena yhdyssiteenä ja yhteistyöverkostona.

www.valosto.fi


SÄHKÖSUUNNITTELIJAT NSS RY

Sähkösuunnittelijat NSS ry on sähköalan suunnittelijoiden ja suunnittelutoimistojen ammatillinen edunvalvontajärjestö. Jäsenistö koostuu noin sadasta toimistojäsenestä, yli viidestäsadasta henkilöjäsenestä ja noin kahdeksastakymmenestä yhteistoimintajäsenestä. Sähkösuunnittelijat NSS ry:n jäsenet ovat valaistuksen ammattilaisia. Hyvällä sähkösuunnittelulla varmistetaan rakennetun ympäristön viihtyvyys, turvallisuus, energiatehokkuus ja käytettävyys.

www.nssoy.fi

 
 
logot_valoon_yhteistyokumppanit_musta.png