NÄYTTEILLEASETTAJAT

 © VILLE MALJA

© VILLE MALJA

VALO/ON 2019 näytteilleasettajat esittäytyvät:

aLUMEN

aLUMEN Oy on vuonna 2001 perustettu valaistustekniikan yritys. Tuomme maahan ja markkinoimme alan merkittävimpiä tuotteita, joissa yhdistyy korkea laatu ja innovatiiviset sovellukset uusimmasta tekniikasta.

www.alumen.fi

AURA LIGHT

Aura Light tarjoaa järkeviä valaistusratkaisuja ammattilaisille; kestävyys, taloudellisuus, pitkäikäisyys, korkea laatu ja ympäristö-ystävällisyys ovat avainasemassa. Ratkaisuidemme avulla asiakkaamme voivat paitsi pienentää kustannuksia ja energiankulutusta myös säästää luontoa.

www.auralight.fi

C2_white.png

C2 SMARTLIGHT

C2 SmartLight Oy on älykkäisiin ulkovalaistuksen ohjausratkaisuihin erikoistunut suomalainen teknologiayritys. Tänä päivänä yli puolet suomalaista asuu alueella, jonka valaistusta ohjataan C2 SmartLight -ratkaisuilla.

www.c2smartlight.com

CARIITTI

Design-valaisimia valmistava yritys perustettiin nimellä Valaisinpaja vuonna 1967. Vuonna 1998 yrityskaupan yhteydessä yrityksen nimi muutettiin Cariitti Oy:ksi. Nykyiset tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Kirkkonummen tehtaalla, Suomessa. Vuonna 2008 Cariitille myönnettiin Avainlippu-tunnus.

www.cariitti.fi

 
 © VILLE MALJA

© VILLE MALJA

DECOLIGHT

DECOlight Oy on valaisimien ja valaistusjärjestelmien palveluyritys, joka osaa ajatella asiakkaan näkökulmasta. Maahantuomme eurooppalaisten valmistajien laadukkaita valaisimia, joiden avulla valaistuksesta saadaan tuottavuutta ja viihtyvyyttä lisäävä tekijä.

www.decolight.fi

DJS AUTOMATION

DJS Automation Oy on 2001 perustettu ensiluokkaisiin ulko- ja sisävalaistus tuotteisiin erikoistunut maahantuontiyritys. Iso osa yrityksemme toimintaa on myös valaistuksenohjaus ja taloautomaatioprojektien toteutukset. Kaikessa toiminnassamme pyrimme asiakastyytyväisyyteen ilman kompromisseja.

www.djsautomation.fi

EASY LED

Easy LED Oy on kotimainen ledivalaisinten suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yhtiö, jonka tuotteita näkee katuvalaistuksessa, teolli-suudessa, myymälätiloissa ja urheiluareenoilla. Energiatehokkaat ja ekologiset Easy LED -valaisimet valmistetaan Salossa ja niillä on sekä avainlipputunnus että Design from Finland -merkintä.

www.easyled.fi

ensto_white.png

ENSTO LIGHTING

Ensto Lighting on johtava suomalainen energia-tehokkaiden valaistus-ratkaisujen valmistaja. Olemme luotettavin kumppani alallamme. Toimimme lähellä asiakkaitamme ja ymmärrämme liiketoiminnan tarpeet sekä mahdollistamme kasvun. Olemme ketteriä ja nopeita, ja toimitusvarmuutemme on maailmanluokkaa.

www.ensto.com

 
fagerhult_white.png

FAGERHULT

Fagrhult Oy on osa Fagerhult-konsernia, joka kuuluu Euroopan johtaviin valaistusalan ryhmittymiin. Fagerhult kehittää, valmistaa ja markkinoi valaisimia ja valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, kuten toimistoihin, kouluihin, teollisuudelle, sairaaloille sekä julkisiin ulkotiloihin. Painotamme tuotekehityksessä tuotteiden muotoilua, toimivuutta, monipuolisuutta sekä energiaa säästäviä ratkaisuja. 

www.fagerhult.fi

glamox_white.png

GLAMOX

Norjalainen Glamox on yksi Suomen johtavia valaisintoimittajia julkitilavalaistuksessa tarjoten laadukkaat ja energiatehokkaat valaistusratkaisut kouluihin, toimistotiloihin, terveydenhuoltoon sekä myymälä- ja teollisuusrakennuksiin.

www.glamox.com

greenled_white.png

GREENLED

Greenled Oy on suomalainen kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkiselle sektorille. Autamme asiakkaitamme tehostamaan heidän liiketoimintaansa tarjoamalla kestävän kehityksen valaistusratkaisuja. Tarjontamme ulottuu yksittäisistä tuotteista koko valaistusprojektin hallintaan ja toteutukseen.

www.greenled.fi

hella_white.png

HELLA LIGHTING FINLAND

HELLA on tehnyt valoa jo 100 vuotta, joten me tiedämme mistä silmä pitää. Kotimaisen valaisinsuunnittelumme lähtökohtana on ajaton tyylikkyys, energiatehokkuus ja pitkäikäisyys. Luomme valaisimillamme miellyttävän ja tarkoituksenmukaisen ympäristön eri tiloihin, kuten myymälöihin, koteihin, toimistoihin, hotelleihin ja muihin julkisiin tiloihin. 

www.hella.com

 
 © VILLE MALJA

© VILLE MALJA

helvar_white.png

HELVAR

Helvar on kansainvälinen valaistusteknologian yritys – palvellen asiakkaita yli 40 maassa. Helvar tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja valaistukseen ja valonohjaukseen keskittyen älykkääseen ihmiskeskeiseen valaistukseen ja energiatehokkuuteen.

www.helvar.fi

hidealite_white.png

HIDE-A LITE

Hide-a-lite LED-valaisimissa yhdistyvät uusin tekniikka, muotoilu sekä toiminnallisuus. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu sopimaan pohjoismaiseen tyyliin sekä laatu- ja ilmastovaatimuksiin ja ne soveltuvat niin yksityisiin kuin julkisiin tiloihin. Brändin takana ruotsalaisyritys, joka on kodin valaistuksen markkinajohtaja Ruotsissa.

www.hidealite.fi

iguzzini_white.png

IGUZZINI FINLAND & BALTIC

Vuonna 1959 perustettu iGuzzini on Italian suurin arkkitehtuurivalaisinten valmistaja ja yksi johtavista valaisinvalmistajista Euroopassa. Sen korkealuokkainen mallisto kattaa kaikki tärkeimmät sisä- ja ulkovalaisimien tuoteryhmät ja monet tuotteista ovat voittaneet kansainvälisiä muotoilu-, innovaatio- ja ympäristöpalkintoja.

www.iguzzini.com

innolux_white.png

INNOLUX

Innolux-tuotemerkin takana on vuonna 1993 perustettu Innojok Oy. Innolux on Suomen johtava kirkasvalo- ja design-valaisinvalmistaja sekä valaistuksen asiantuntija.  Asiantuntemuksella tuotantoon valitut laadukkaat, innovatiiviset ja ajattomat valaisimemme edustavat skandinaavista tyyliä, laatua ja toiminnallisuutta. Innoluxin kolme valaisinmallistoa ovat Innolux Design, Innolux Bright -kirkasvalolaitteet ja  ammattilaiskäyttöön suunnattu Innolux Pro. 

www.innolux.fi

 
 © VILLE MALJA

© VILLE MALJA

ketonen_white.png

KETONEN

Ketonen Oy on 35-vuotias suomalainen valaisimien valmistaja ja maahantuoja. Omasta tuotannostamme löytyy valaisimia ulkotiloihin ja saunaan. Maahantuomamme, saksalaisen RZB:n valikoimasta löytyy laadukkaat, muotoilultaan viimeistellyt ja energiatehokkaat ratkaisut julkisiin tiloihin niin sisälle kuin ulos. 

www.ketonen.com

kt_white.png

KT INTERIOR

KT Interior Oy on luonut valoa ja tunnelmaa suomalaisiin yritys- ja liiketiloihin, kouluihin, päiväkoteihin sekä hotelleihin ja ravintoloihin yli 50 vuoden ajan. Valikoimaamme kuuluvat yleis- ja sisustusvalaistusratkaisut ES-System, Regent, Wila, Schmitz, Leds-C4 ja JLC-Tech -valmistajilta, joiden edistyksellisiin ja korkealaatuisiin tuotteisiin asiakkaamme voivat luottaa.

www.ktinterior.fi

ledvance_white.png

LEDVANCE

LEDVANCE Oy on OSRAM GmbH:n itsenäinen tytäryhtiö ja yksi maailman johtavista valaistustuotteiden toimittajista niin ammattikäyttöön kuin kotitalouksille. Yritys tarjoaa edistyksellisiä LED-lamppuja sekä laajan valikoiman perinteisiä valonlähteitä, standardisoituja valaisimia ja verkotettuja valaistusratkaisuja. LEDVANCE toimii yli 120 maassa ja sillä oli noin 9000 työntekijää heinäkuun 2016 alusta lähtien. Vuonna 2015 yleisvalaistus oli noin 40 prosenttia OSRAMin liikevaihdosta eli noin kaksi miljardia euroa.

www.ledvance.com

louispoulsen_white.png

LOUIS POULSEN FINLAND

Louis Poulsen on vuonna 1874 perustettu Tanskalainen valaisinvalmistaja. Tuotteemme ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja kestävästä designista. Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Louise Campbell, Oki Sato ja lukuisat muut suunnittelijat ovat Louis Poulsenin filosofian ja muotoilun arkkitehteja.

www.louispoulsen.com

 
 © VILLE MALJA

© VILLE MALJA

osram_white.png

OSRAM

OSRAM on maailman johtava valaistukseen keskittynyt globaali toimija. OSRAM Lighting Solutions on valaistusprojektien yksikkö tarjoten ratkaisuja teollisuuteen, toimistoihin, urheilu- ja aluevalaistukseen ja älykkääseen tie- ja katuvalaistukseen. OSRAMin valaisinmerkkejä ovat muun muassa OSRAM, Siteco ja Traxon.

www.osram.fi

hedtek_white.png

HEDTEC

Hedtec on sähköteknisten tuotteiden maahantuoja, joka kuuluu 1918 perustettuun Hedengren konserniin. Teemme yhteistyötä kaikkien suunnittelijoiden ja myös loppukäyttäjien parissa. Meistä on tärkeää saavuttaa valoteknisesti parhain tulos unohtamatta energiatehokkuutta ja kestävää kehitystä.

www.hedtec.fi

performance_white.png

PERFORMANCE IN LIGHTING

Performance IN Lighting on kansainvälinen konserni, johon kuuluu neljä tuotantolaitosta ja viisi eri tuotemerkkiä. Konsernia ilmentää ammattitaito, tekninen asiantuntemus ja kokemus valaistuksen eri aloilta. Se tarjoaa arkkitehdeille ja suunnittelijoille lähes täydellisen valikoiman valaisimia ja teknisiä ratkaisuja valaistuksen parista. Tuotemerkit ovat jakautuneet 90 eri massa agenttien välityksellä ja 13 eri maassa omilla tytäryhtiöillä.

www.performanceinlighting.com

philips_white.png

PHILIPS LIGHTING FINLAND

Philips Lighting Finland Oy on edelläkävijä älykkäässä ohjattavassa LED-valaistuksessa sekä ammattikohteissa että kodin valaistuksessa. Olemme luotettava toimija, jolla on pitkä kokemus ja innovaatiojohtajuus sisä- ja ulkovalaisimissa sekä valonlähteissä. Philips Lighting on maailmanlaajuinen valaistuksen markkinajohtaja.

www.lighting.philips.fi

 
 © VILLE MALJA

© VILLE MALJA

purso_white.png

PURSO

Purso SNEP-valaistusjärjestelmä on kokonaisedullinen, tyylikäs, energiatehokas ja modulaarinen ratkaisu nykyaikaiseen valaistukseen. Tulevaisuutta edustava valaistusratkaisu soveltuu kaikenkokoisiin tiloihin, kuten teollisuushalleihin, myymälöihin, toimistoihin, julkisiin tiloihin ja urheiluhalleihin.

www.purso.fi

saas_white.png

SAAS INSTRUMENTS

Saasilla meillä on ymmärrys valon kauneudesta ja tunteisiin vetoavuudesta, unohtamatta teknistä osaamista. Täällä pohjoisessa valo ei ole itsestäänselvyys, vaan arvokas lahja luonnolta, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti jokaisen hyvinvointiin. Kolmen vuosikymmenen ajan olemme auttaneet asiakkaitamme ymmärtämään syvemmin valon ja valaistuksen merkitystä. Tarjoamme valmiita asennussarjoja, elegantteja valaisimia sekä autamme luomaan yksilöllisiä ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeisiisi, jopa ylittävät ne.

www.saas.fi

silux_white.png

SILUX

Silux Oy Ab on merkittävä ulkovalaisinlaitteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa. Tuotevalikoimamme on laaja ja tärkeimpiä tuotteita ovat AEC Illuminazionen LED-valaisimet. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös Europoles, Tecnopali, Varmförzinkningin ja Örstan pylväät, mastot ja tiekaiteet, Dan-Intran säästömuuntajat, Moser Systemelektrikin alaslaskettavat jako- ja pistorasiakeskukset, sekä Hagnerin valomittarit ja ohjauslaitteet.

www.silux.fi

sylvania_white.png

SYLVANIA

Sylvania on yksi maailman suurimmista valonlähde- ja valaisinvalmistajista. Ammattitaitoa valonlähteissä ja valaisimissa on kertynyt jo yhden vuosisadan ajan. Toimitamme valaistusratkaisuja julkiselle, kaupalliselle ja yksityiselle sektorille ympäri maailmaa keskittyen määrätietoisesti teknisiin innovaatioihin ja kehittäen jatkuvasti uusia energiatehokkaita ratkaisuja. Jokaisen uuden tuoteratkaisun tulee tarjota laadukkaampaa valoa pienemmällä energialla.

www.sylvania.fi

purso_white.png

TEHOMET

Tehomet Oy on Pohjoismaiden suurin metallisten ja puisten erikoisvalaisinpylväiden valmistaja. Yritys on perustettu 1979 ja toimii Kangasniemellä, Parikkalassa sekä Virossa Kiiussa. Tehometin markkina-alue kattaa Suomen lisäksi Baltian ja Skandinavian sekä välillisesti koko maailman. Tehomet on osa maailmanlaajuista Valmont Industries -konsernia.

www.tehomet.com

 

KAIKKI NÄYTTEILLEASETTAJAT

logot_valoon_black.png